Tarieven en contact

Intakegesprekgratis en vrijblijvend
Vervolggesprek€90,00 (incl. BTW)
Studenten krijgen 20% korting bij vertoon van hun collegekaart.
Bijles of
huiswerkbegeleiding€27,50 per half uur (incl. BTW)

De gesprekken vinden in principe overdag in de praktijk plaats. In overleg kan er ook op locatie gecoacht worden; de reiskosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Mogelijke vergoedingen voor particulieren:

  • Via de werkgever: bij de meeste werkgevers is er sprake van een opleidingsbudget. Vanwege de effectiviteit van coaching zijn de kosten van een coachtraject in verhouding laag. Informeer eens bij je directeur personeelszaken naar de mogelijkheden.
  • Via de Arbodienst: werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een coachtraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld bij burn-out preventie en ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Neem hierover contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
  • Via de Belastingdienst: particuliere coaching is inclusief BTW aftrekbaar als scholingskosten, wanneer het traject gericht is op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Neem voor meer informatie contact op met de Belastingdienst.
  • Via de zorgverzekering: Een aantal zorgverzekeraars vergoeden via de aanvullende pakketten een deel van de coaching. Informeer bij jouw zorgverzekering naar de mogelijkheden.
E-starcoaching Mail Logo
Onderwijscoach
Esther Hijman
Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
T:
E:
KvK:


Grotere kaart weergeven

Waarde van coaching

Voor veel mensen is het een onwennig idee om te investeren in zichzelf. We gaan naar een sportschool, doen aan sport of gaan naar een schoonheidsspecialist; allemaal zaken die het lichaam fit en gezond houden. We besteden (veel) geld aan de buitenkant van het lichaam, maar minder aan de binnenkant. Als je lekker in je vel zit, straal je dat uit en zie je er van buiten ook mooier uit.